marți, 26 august 2014

Cat de mult conteaza detaliile

Se spune ca pana cand nu treci printr-o anumita situatie nu vei putea sa apreciezi totul la adevarata valoare. Si daca stii ca detaliile ar putea fi cele care sa faca o mare diferenta vei fi poate surprins sa descoperi ca nu exista o simpla categorie de picioare mese.

In nevoia de a completa o masa de orice fel piciorul ales conteaza mai mult decat crezi. Nu numai pentru a fi durabil ci si pentru a se completa perfect ca si stil piciorul ales este cel care pune un mare accent pe intreaga imagine. Iata care sunt aspectele de care trebuie sa tii cont:

  1. Picior de masa durabil. Nu vei investi in fiecare luna in ceea ce inseamna acest accesoriu astfel ca alegand inca de la bun inceput ceea ce inseamna avantajul si pe termen lung ai sansa de a avea parte in cele din urma de o masa care sa isi merite banii si care sa deserveasca ca atare in scopul in care a fost aleasa si creata. In acest sens vei gasi picioare de masa din fonta, cromate, din inox, dupa bunul plac si in functie de ceea ce se potriveste cel mai bine si cand vine vorba de integrarea acestui accesoriu in stilul de masa dorit. 
  2. Picior de masa rezistent. Nu numai pe termen lung insa concret pentru a te folosi de masa ca atare trebuie sa tii cont de ceea ce alegi. Piciorul de masa nu are ca aspecte primordiale stilul cand ai nevoie de o masa de bar, de o masa pentru zona de exterior ce adesea se supune unor temperaturi ce ar putea sa afecteze. Cu alte cuvinte in functie de gradul de uzura se alege si rezistenta piciorului. Insa optiunile sunt diverse astfel ca vei gasi picioare de masa pentru cele folosite atat la interior cat si la exterior, de orice tip. 
  3. Picior de masa elegant. Sa nu uitam ca incadrarea unei piese de mobilier presupune un test estetic. O masa aleasa se incadreaza intr-un cadru anume tinand cont de celelalte stiluri astfel ca intr-o completare perfecta trebuie sa tii cont de faptul ca piciorul de masa are nevoie de o eleganta corespunzatoare mediului in care se plaseaza. Din acest punct de vedere ti-ai dori poate ca ratanul sa fie cel care imbraca piciorul, un stil perfect mai ales pentru zonele de exterior, de terase sau piscine. 
  4. Stil si design. Este greu de crezut ca vei gasi simplismul cazului. Asa ca un picior de masa poate fi lucios, din inox, poate avea ratan la suprafata sa, forma interesanta, robusta sau rotunda. 
  5. Partea practica. Te-ai gandit la partea de confort? In acest sens de la stabilitatea data de un picior cu suport la baza in forma robusta si pana la cel definit de 4 picioare partea practica se refera la modul in care vei folosi accesoriul in sine.
Nu in cele din urma gama de preturi este cea care sa dicteze ultima dorinta si sa faca o mare diferenta in ceea ce vei alege. Insa si din acest punct de vedere exista o sumedenie de optiuni de vreme ce vei gasi in primul rand o sumedenie de stiluri. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.