miercuri, 6 august 2014

De ce au femeile un avantaj

Unele se cred superioare barbatilor, altele se cred cel putin pe aceeasi lungime de unda. In orice caz femeile au si ele un avantaj cel putin cand vine vorba de aspecte precum speranta de viata. Castiga teren din anumite puncte de vedere astfel ca au si ele intaietate fata de reprezentantii de sex masculin.

Daca femeie a fost facuta de divin din coasta tocmai pentru a fi egala partenerului acestea au totusi o medie mai mare a anilor de trai. Si diferenta este una destul de mare, de aproximativ 10 ani. Barbatii mor mai repede se pare insa este doar o batalie castigata.

Femeile evolueaza mai frumos in ceea ce priveste trecerea anilor. In cel mai bun caz barbatii vor ramane la fel de-a lungul timpului, deci inca un punct castigat. Asa se face ca sunt numite si nu degeaba reprezentantele sexului frumos.

In ceea ce priveste modul in care reusesc sa isi rezolve problemele de orice fel se pare ca tot femeile sunt cele care au un plus si asta pentru ca intr-o nota comparativa doar 29% din barbati accepta sa aiba parte de alinare, sa ceara ajutor specializat si de orice fel cand au probleme ce ii streseaza. Femeile in schimb gasesc o mai mare usurinta in asta si inregistreaza un procent de 50.

Mai mult decat atat, femeile sunt cele care au mai multa grija fata de sine. Daca barbatii au o mai mare usurinta de a manca tot felul de produse mai putin sanatoase in ceea ce priveste femeile acestea sunt mai responsabile din fire. Fie ca tine de dieta, fie ca tine de stima si respectul de sine acestea inteleg ca trebuie sa aiba mai multa grija de ele in ceea ce consuma si ca impact pentru cum arata.

Una peste alta exista concret situatii care ne dovedesc ca femeile au si ele partea lor de superioritate.

Un comentariu:

  1. Cum adica au fost facute divin sa fie egale cand e clar ca au fost facute sa fie o varianta chiar superior imbunatatita, dupa pererea mea, de vreme ce Eva nou creata avea toate coastele necesare pe cand Adam ramasese ologit, deci cam handicapat relativ la Eva, minus o coasta
    ?! Ma rog, ziceam si eu la figurat, adica nu aveam intentia de a discrimina impotriva oamenilor cu diverse handicapuri, zicand ca ar fi cumva "inferiori", (plus se stie ca dpdv functional un om cu un handicap tinde sa compenseze oricum), dar ma refeream asa mai mult la integritatea arhitectonic structurala a primei incercari creative a lui D-zeu relativ la a doua, clar imbunatatita.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.