miercuri, 13 august 2014

Femeia la volan

Pentru ca va exista mereu si mereu o idee preconceputa despre ce inseamna sa fii femeie la volan intr-o oarecare competitie cu un barbat exista teorii ale celor care cred ca femeile nu sunt in stare sa conduca. De fapt teoria si practica se bat cap in cap.

Se crede ca femeile provoaca cele mai multe accidente pentru ca nu sunt atente si nu au aceeasi pricepere cand vine vorba de condus. Gresit. In randul barbatilor se numara cele mai multe accidente si poate ca si paradoxal se pare ca tot femeile au un avantaj din acest punct de vedere caci au de cele mai multe ori mai multe sanse de a scapa cu viata din accidente. Sau cel putin asa arata rapoartele.

Nu este adevarat ca femeile sunt cele care primesc cele mai multe amenzi. Din nou fals caci asa cum spun statisticile se pare ca barbatii au de fiecare data de 3 ori mai multe sanse de a primi amenzi decat femeile. Si nu, nu tine de ochi frumosi si de faptul ca o femeie ar putea sa scape de amenda cand impresioneaza cu delicatetea si feminitatea ei.

Iar cand vine vorba de ingrijirea masinii se pare ca din nou avem prejudecati. De data aceasta tine de faptul ca femeile nu si-ar ingriji masina sau nu ar avea grija de modul in care se repara. Insa mai carpaci pot fi considerati barbatii caci asa cum arata rapoartele femeile prefera  oricand un service autorizat in defavoarea celor de mana a doua. Nu isi permit sa riste si nu isi doresc asta chiar daca tine de o suma mai mare ce o vor plati.

Sa vezi si sa nu crezi ar spune barbatii insa cert este ca din disputa despre cine este mai bun la condus sau nu exista si o egalitate ce insa nu se doreste a fi vazuta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.