joi, 9 octombrie 2014

Ajutorul de la produse simple

Te simti in forma pentru curatenia ce trebuie sa o faci asa ca treci la treaba. Pana cand sa alegi un produs anume cu care sa cureti diverse suprafete din casa ai face bine sa iti faci si un inventar al produselor din casa. Surprinzator, poti descoperi ca unele produse din jurul tau pot fi suplinitori ai detergentilor chimici cu care te-ai obsinuit.

Zatul de cafea este poate ca cel mai comun produs cu care sa cureti. Si din punct de vedere cosmetic este foarte bun, un exfoliant de care ai avea nevoie mai ales pentru a scapa de celulita si nu numai. Zatul de cafea este cel care te ajuta sa cureti orice tip de vas, de grasime insa si cafeaua in sine, cafeaua macinata te ajuta sa scapi de mirosurile neplacute. 

Foloseste felii de castravete care sa te ajute sa oferi stralucire suprafetelor mai ales din sticla, paharele de cele mai multe ori. Si pentru ca le vei folosi pentru diverse bauturi castreavetele te ajuta de asemenea sa scapi de mirosurile neplacute. La acelasi capitol te poti baza foarte bine si pe otet insa atentie, diluat cu apa. 

Sarea este ingredientul ideal cand doresti sa scapi de o pata. Pe langa faptul ca o va absorbi daca aplici rapid praful de sare poate si sa ajute la curatarea propriu zisa, ulterior. In plus sarea te scapa si ea de mirosuri neplacute si nu in ultimul rand este cea care combate grasimea de pe vase. 

Foloseste plicurile de ceai chiar si dupa folosire, de fapt atunci sunt mai utile, pentru a curata mobila de bucatarie si pentru a oferi stralucire acesteia. Nuca este si ea foarte buna datorita uleiurilor sale si in plus aceasta poate sa acopere si micile zgaraieturi de pe suprafetele din bucatarie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.