joi, 30 octombrie 2014

Cat de simplu poti sa te feresti de raceala

Cum vine frigul, vine si riscul de a raci. Asa ca fiecare dintre noi este interesat de metode de a tine la departare riscul de a raci. Mai cu seama pentru ca exista o tendinta de a ignora raceala si cele netratate sunt si cele mai periculoase iata cat de simplu poti trece peste aceasta situatie.


  • Foloseste spray-urile pentru nas, chiar daca nu ai nevoie sa ti se desfunde nasul. Acele solutii sunt saline si ajuta la curatarea nasului insa mai mult decat atat previn formarea de mucus cat si formarea de bacterii. 
  • De ce este important sa dormi corespunzator. Somnul este necesar nu numai pentru odihna ci si pentru ceea ce inseamna nevoia de a pastra imunitatea la un nivel bun. Se interfereaza totul cu o gena a imunitatii, astfel ca se ajunge in punctul in care iti slabesti organismul. 
  • Cat de mult conteaza ce mananci. Zaharul este un inamic si nu este prima data cand auzi asta. Cand vine vorba de imunitatea ta zaharul este cel care efectiv te slabeste si te face sa fii mai vulnerabil din acest punct de vedere. 
  • Igiena nu numai ca este o parte esentiala insa cand cei din jurul tau races este destul de usor sa o patesti si tu. Asadar, tine cont de nevoia de a spala hainele la temperaturi mai mari pentru a te asigura ca virusii se distrug. In plus, aeriseste camerele si nu respira acelasi aer ca si cei raciti caci inevitabil vei calca pe urmele lor. 
  • Acopera gatul si nasul. De fapt nasul este centrul aici, cel care raceste cel mai repede la expunerea de aer rece. Cand inspiri aer umed si foarte rece mucoasa este afectata si asta face ca raceala sa nu fie departe de tine- mucoasa nazala devine locul perfect pentru dezvoltarea bacteriilor si a virusilor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.