joi, 2 octombrie 2014

Cum arzi calorii far asa te complici

Orice tip de miscare este benefic pana la urma chiar daca nu ai timp de orele de sport la sala. Nu este posibil chiar sa stai si sa arzi calorii asa ca prin mici detalii si obiceiuri de zi cu zi poti sa dai jos bunatatea de desert ce o consumi dupa masa.

Putin, in pasi mici si siguri totusi poti sa arzi calorii daca:

  1. Dai cu aspiratorul prin casa insa dai drumul la muzica in acelasi timp. Miscarea de acesrt gen te provoaca sa fii mai energic si sa arzi mai multe calorii. Cel putin sa faci munca de nevoie cu placere. 
  2. Cate o calorie si un pic arzi de fiecare data cand razi. Asa ca fa-o cu pofta si lungeste minutele in care razi cu drag despre orice. Pana la urma asta actioneaza si impotriva stresului. 
  3. Mananca condimentat. Poate ca femeile prefera cel mai adesea sa fie preocupate de mancarea condimentata pentru a se ard calorii si nu se depun grasimi ce ar putea forma si celulita. Insa de regula asta ajuta pe oricine asa ca delecteaza-te cu exotisme de acest gen din bucatarii diverse. 
  4. Dormi suficient. Se spune ca 8 ore de somn sunt suficiente insa pentru femei se necesita 9 ore de odihna. Daca nu exista un ritm in acest sens apar dezechilibre chiar si hormonale si riscul de a te ingrasa este mai mare. 
  5. Mersul pe jos face piciorul frumos asa ca prefera oricand sa urci scarile pentru ca arzi 10 calorii la fiecare minut in aceast proces de miscare, alte 100 de calorii la fiecare 20 de minute de plimbare. Lasa masina si mergi pe jos! 
  6. Gateste! Ai putea continua cu ideea ca nu trebuie sa mananci tot insa sa gatesti in rapiditatea de a avea grija de fiecare pas inseamna din start peste 100 de calorii pierdute. Ai grija insa sa nu le pui la loc dupa ce savurezi masa preparata in exces. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.