miercuri, 12 noiembrie 2014

Soc si atac de panica- cum rezolvi o tunsoare neplacuta

2 cm in unitate de masura pentru cine te tunde inseamna clar mai mult. Fie este o iluzie optica, fie un vis urat din care ti-ai dori sa te trezesti. Cand tunsoarea are  o cota nu prea dorita panica se instaleaza. Desi in ultimul timp si barbatii incep sa poarta parul mai lung si mai aranjat la ei este cu totul mai simplu sa o ia de la zero, la propriu.

Ce te faci cu parul prea scurt? Ce te faci cand nu a iesit ceea ce visai? Desi nu poti da timpul inapoi un plan de actiune este la indemana:

  • Stimuleaza cresterea sa prin suplimente alimentare. In principal ai nevoie de vitamina A si E insa parul sanatos inseamna de fapt un corp sanatos. Asadar, alimentatia ta trebuie sa fie una echilibrata. Si ca suplimente ai putea alege cele prenatale, bogate in tot ceea ce ai nevoie pentru un par sanatos. 
  • Trateaza parul regeste. Acum mai mult ca niciodata trebuie sa ii oferi tratamente menite sa ii stimuleze cresterea. Asa ca aplica masti, de preferat naturale, incearca sa nu te speli pe par in fiecare zi si sa nu apelezi la prea multe produse de genul fixativului, gelul sau spuma de par. 
  • Fereste parul de rupere si despicarela varfuri, de a fi fragil pana la urma asa ca nu te spala cu apa foarte fierbinte ci prefera una medie pentru a nu deteriora parul si pentru a nu deschide porii prea tare, facandu-l clar mai fragil. 
  • Uita de aparate. Uscator de par, placa de intins, ondulator si asa mai departe sunt rand pe rand aparate care iti distrug parul. Si ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa il tai din nou din cauza varfurilor sale inestetice si nesanatoase, 
Mesele sunt solutia ideala pentru a scapa de complexul parului prea scurt. O investitie insa care te costa. Dar, pentru ca nu te pune in situatia in care sa ai nevoie sa te feresti de oricine pana cand parul creste acestea iti ofera sansa sa tunzi parul si sa il lasi sa creasca sanatos pana cand nu va mai trebui sa il inlocuiesti. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.