vineri, 28 noiembrie 2014

Stresul la locul de munca si cum sa il combati

Suntem stresati in fiecare zi, suntem stresati in fiecare clipa. Cert este ca nu avem cum sa evitam acest lucru insa clar putem sa il combatem sau cel putin sa il tinem in frau. Mai ales pentru stresul la locul de munca descopera cum sa iti tii inf rau simptomele cat si efectele.


  • Nu lucra intr-un mediu dezorganizat. Desi nu poti schimba asta la nivel extins cel putin cand vine vorba de tine tine cont de asta. Daca este necesar, la fiecare ora sau pauza strange lucrurile din jurul tau. Nu tine numai de partea estetica ci se pare concret de ceea ce inseamna partea de imagine insa si ceea ce ti se induce in subconstient si anume ideea ca ai mereu ceva in plus de facut si te preseaza. 
  • Nu bea prea multa cafea. Desi se spune ca o cafea este ideala pentru organism orice in exces dauneaza. In orice caz, tine cont de faptul ca o cafea isi face efectul in doar 20 de mintue si te accelereaza. Uneori insa nu in sens bun asa ca presiunea pe care o vei resimti tine si de cafeaua servita. Mai bine consumi apa. 
  • Noteaza ceea ce ai de facut. Orice vine fara programare sa spunem se face cu multa munca si stres. Evita stresul asa ca planifica totul pentru a nu uita ceva. 
  • Nu trai din resentimente. Este adevarat ca unii sau altii mai devreme sau mai tarziu vor spune ceva ce nu iti va conveni si atunci te vei simti prost. Insa toate trec si la randul tau se prea poate sa fi facut la fel. Asa ca din acest punct de vedere da uitarii daca iti doresti sa tii cont sa ai parte de zile relaxante la munca.
Si nu uita de dieta echilibrata. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.