vineri, 21 noiembrie 2014

Trucuri neobisnuite pentru confortul pantofilor

Femeile au mereu de suferit cand vine vorba de a purta pantofi cu tot. De orice fel ar fi ei aduc mereu o stare proasta caci durerea este cel mai adesea intalnita. In orice caz, indiferent de talpa pe care o ai, pantofii cu toc pun presiune si pe degete si pe nervi si rezulta o stare proasta.

Exista numeroase trucuri pentru a scapa de durere sau cel putin pentru a  minimaliza efectul acesteia. Insa se pare ca sunt si trucuri mai putin obisnuite, ce-i drept cu rezultat. Din aceasta serie se numara:

  • Bandajarea a doua degete, mai exact degetele al treilea si al patrulea, unite si bandajate. Cu ce te ajuta acest lucru- un nerv care separa cele doua degete este cel care suporta o mare parte de presiune ca urmare a purtarii pantofilor cu toc, prin urmare resimti durere din pozitia nefireasca a degetelor in pantof. Asa ca bandajarea face ca durerea sa nu fie atat de tare resimtita. 
  • Pentru a nu ti se umfla picioarele si a nu face basici poti aplica foarte simplu pudra de talc pe partea talpii. 
  • Exista si tipuri de pantofi care iti fac piciorul si implicit degetele sa alunece prea tare in interior. Asta cauzeaza durere mai ales la nivel de degete ce sunt tot mai impinse in fata. Pentru asta ai putea apela la smirghel, cu care sa razi putin talpa din interior a pantofului. Crezi sau nu asta iti da mai multa stabilitate si implicit siguranta la fiecare pas. 
Ce-i drept nu poti crede ca un truc anume te poate ajuta si cand vine vorba de pantofi ce efectiv nu ii cumperi cu numarul necesar. Chinul este si cel pe care ti-l alegi singur, cand nu corespunde ceea ce ai nevoie cu ceea ce alegi sa porti. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.