vineri, 30 ianuarie 2015

Ce faci, ce gresesti si cum iti imbatranesti aspectul


Se intampla ca alegerile pe care le facem sa nu fie tocmai cele mai inspirate. Vei spune ca gusturile nu se discuta insa conteaza sa te imbraci cu ceea ce corespunde pana la urma cu varsta ta. Alegerile celor care vor sa fie sobre duc spre o alta panta, cea a maturitatii cand efectiv isi vor mari varsta cu ceva ani.

Cand suntem mici ne dorim sa crestem si invers asa ca pentru a nu fi ridicol tine cont de greselile vestimentare pentru a nu iti imbatrani aspectul:

  • Un sutien potrivit inseamna si imaginea unei siluete zvelte asa ca nu este de mirare ca nu te poti bucura de asa ceva de vreme ce asta inseamna ca nu ai parte de lenjerie intima potrivita tie. Marimea se gresete destul de des, iar statisticile arata ca peste 80% dintre femei patesc acest lucru. 
  • Decat culori pe aceeasi lungime de unda, asortate, mai bine toata un curcubeu. De fapt nici una nici alta este un caz ideal doar ca luand-o ca atare trebuie sa tinem cont de faptul ca seturile de orice fel, un costum sau orice alta incercare din acest punct de vedere este imaginea batranicioasa, fada, a celei care nu poate incerca ceva vesel. 
  • Ochelarii sunt nu numai un accesoriu insa o necesitate de multe ori. Alege ceea ce se potriveste constructiei tale, liniilor chipului tau insa nu uita de faptul ca acestia iti vor accentua trasaturuile. Ce rama ai alege pentru fotografia chipului tau?
  • Pantaloni negri? Sunt elegant, uneori sobri, dar nu pentru totdeauna. La un moment dat ar putea parea ca fiind prea mult, prea obositori ca si stil si te claseaza in acea categorie batranicioasa. 
Si povestea ar fi cu mult mai lunga. Tine de fiecare in parte sa iti constureze imaginea si stilul doar ca o data avem o varsta si trebuie sa stim sa o traim din plin. 

Un comentariu:

  1. Eu nu suport sutientele, doar in cazuri speciale, dar cred ca nici atunci. Preferatele mele sunt cele de la costumele de baie, dar si astea le folosesc la plaja sau la piscina.

    Foarte rar port negru, in general imi plac culorile vesele.

    Sunt multe lucruri pe care femeile le fac si par mai batrane decat sunt, chestii ce tin de coafura, machiaj, sprancene, kilogramele in plus, etc.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.