vineri, 6 februarie 2015

5 sfaturi pretioase de la StudioBlitz pentru tine si fotograful nuntii tale

Se spune ca trebuie sa mizezi pe profesionisti in orice ai face. Intelegi asta pentru ca in joc este reputatia ta, faptul ca rezultatul trebuie sa fie unul de viitor. Sa ne gandim la momentul nuntii, acesta este unic si clar iti vei dori sa faci alegerile perfecte pentru acea zi perfecta!

StudioBlitz ne ofera cateva sfaturi in materie de alegeri in ceea ce priveste organizarea evenimentului din perspectiva muncii, a colaborarii cu un fotograf. Iata cateva dintre acestea:

  • Alege o sesiune foto intr-o zi separata de cununie si nunta in sine. In acea zi nu prea ai timp de nimic, exceptie de acele momente cheie, momente ce definesc de fapt marele eveniment. In plus ai putea avea mereu alte griji asa ca nu trebuie sa te incurci cu o sesiune foto. Alege ca acest lucru sa se intample atunci cand simit, cand ai timp pe indelete. 
  • Nu uita de trash the dress. Amintirea nuntii inseamna numai fotografiile si filmarea ce iti raman. Asa ca ai dori sa profiti din plin de ambele. Pentru o mireasa in mod special sesiunea trash the dress este nebuneasca si unica! 
  • Nu fi stresat/a. Asta se vede pe chipul tau. Lasa lucrurile sa decurga de la sine, lasa totul sa se intample asa cum trebuie, lasa loc fericirii sa te inunde. Nu, fotograful nu iti este ghid despre cum sa iti traiesti clipele de fericire insa nu este nici cel care nu te intimideaza. 
  • Uita ca este acolo. De fapt este aceeasi poveste ca mai sus. Uita ca fotograful este acolo si manifesta-ti dragostea, libertatea de a te bucura de aceasta zi. Nimic altceva decat stilul tau trebuie sa se imprime pe fiecare fotografie. 
  • Lasa naturalul sa te defineasca. Mirii sunt adesea usor stresati si panicati, gandind ca trebuie sa "pozeze". De fapt ei trebuei sa fie personajele principale ale evenimentului si sa se bucure de ceea ce li se intampla. Alta ocazie nu au!
StudioBlitz spune din propria experienta ce inseamna sa colaboreze cu miri. Asa ca pentru ziua ta speciala pregateste-te! Alege un fotograf care stie exact ceea ce iti doresti, cel care sa iti implineasca visul de a realiza fotografii minunate. Si nu lasa nimic sa iti stea in cale; alege un fotograf complex din punct de vedere al serviciilor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.