joi, 26 februarie 2015

Surprinzator: de ce sa alegi o iubita care bea whiskey

Sa consumi bauturi alcoolice reprezinta pentru unii o forma de frustrare, pentru altii o maniera prin care se ajunge la distractie. Poate ca este placut intr-o oarecare masura sa consumi un tio de bautura, poate ca este distractiv insa in cele din urma se pare ca este si benefic dintr-un anumit punct de vedere.

Iata ce spun unii despre alegerea unei iubite care bea de regula whiskey:
  • Ai avantajul de a nu te face de ras cand esti cu iubita. Pentru ca nu se ameteste usor spun cei care se declara cunoscatori de caz. Asadar, este mai bine sa iti alegi o iubita din randul consumatoarelor de whiskey. 
  • Se spune ca este tipul de femeie puternica, cu incredere in ea si in fortele proprii acest tip de femeie nu se lasa prejos cand vine vorba de orice aspect de viata. 
  • Este sofisticata. Cel putin in randul celor care de regula consuma o astfel de bautura pe aceeasi lungime de unda vine si ceea ce tine de hobby-uri. Cu alte cuvinte se pare ca are o viata de clasa si face totul cu stil. Cui sa nu ii placa o astfel de femeie? 
  • La fel ca si bautura in sine este o tipa matura asa ca daca nu iti face placere sa ai de-a face cu pipite care inca nu stiu ce isi doresc de la viata aceasta este sansa ta. 
  • Ii place calitatea. Sa fim seriosi, un whiskey nu are acelasi pret ca orice alta bautura. Nu este chiar ieftin ci poate doar usor accesibil. Ori asta inseamna sa se aprecieze calitatea mai presus de toate si daca esti dispus sa renunti la cantitate in numele acestei dorinte asta spune multe despre principiile tale de viata. 
Rebela, dura, o femeie consumatoare de whiskey se poate defini in varii feluri. Desigur, gusturile nu se discuta insa in orice caz tine de o tipologie a celor care stiu ce isi doresc si pun mare accent pe asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.