luni, 9 martie 2015

De ce sunt fetele atrase de videochat? Daca e vorba de Charm Studios este de inteles

Actual tot mai multe fetele aleg sa fie independente. Pentru cei care au urmarit emisiunea reality-show cu jungla au auzit la un moment dat ce a declarat o vedeta din showbiz: a preferat sa pozeze in reviste specifice pentru a nu depinde de un iubit bogat. Si bine a facut caci independenta unei femei nu se pune la indoiala.

Indiferent de tipul de alegere atat timp cat ele isi castiga singure banii merita respect. Unele aleg si calea de videochat. Insa este total de inteles daca este vorba despre Charm Studios Chat. Asta pentru ca aici totul se intampla la un cu totul alt nivel, aici totul se defineste altfel si ajunge sa fie de inalta clasa. Stii cum e: o pereche de pantofi se poate purta de orice femeie doar ca unele le va pune mai mult in evidenta si va face asta cu atitudine. Si in plus unele sunt mai cochete si isi permit mai mult si mai mult. Nu si-ar dori orice femeie asa ceva?

In materie de videochat Charm Studios este cel care impune clasa, un studio care are un alt standard. Asadar, dincolo de ceea ce tine de partea clasica a modului in care se desfasoara videochatul de regula tine de anumite reguli de la care nu se abat. Spre exemplu se ocupa de fetele lor pe care le angajeaza pe anumite criterii si nu numai dupa imaginea in sine de frumusete. Au chiar si consilier de imagine pentru ele si asta spune multe despre pretentiile acestora in materie de fete.

Mai mult decat atat, orice fata care le trece pragul este si instruita. Indiferent de nivelul sau de pregatire, unele pot fi chiar si incepatoare fara sa fi avut un contact cu acest domeniu la un moment dat. Fetele de la Charm Studios sunt atent instruite pentru ca la nivel de conversatie si nu numai sa aiba parte de servicii. Si pana la urma pentru a fi considerat de top trebuie sa investesti asa ca acest studio o demonstreaza din plin.

Stiu ca exista o reala controversa despre tot ceea ce tine de acest domeniu. Stiu ca unii spun cu pudoare si revolta ca nu este tocmai bine ca tinere fete sa se expuna astfel. Asa ca arata cu degetul si spun "nu, niciodata". De fapt sa ne gandim de doua ori pana cand sa aruncam astfel de vorbe: de ce condamnam in loc sa apreciem efortul unora de a se descurca? Ce-i drept tot mai multe tinere se indreapta spre acest segment de munca in defavoarea altora. Dar asta nu conteaza cand ele au de fapt sansa de a se realiza in viata.

Cati ani le-a trebui parintilor sa achite o casa? Dar sa o intretina? Ce sacrificii fac unii pentru ca locul lor de munca sa fie unul decent? Pe cat este de greu este sa ne descurcam actual cu banii pe atat de usor fac fetele de la Charm Studios veniturile lor lunare. Tocmai aici se castiga puncte de popularitate si de aceea multe dintre fete si-ar dori sa ajunga aici. Marea diferenta este ca nu se multumesc cu putin, ca nu fac un compromis in ceea ce priveste acest job si conditiile impune sau pur si simplu mediul de munca. Au parte de fapt de un studio mai mult decat decent, servicii, conditii excelente. Asadar, chiar merita ele sa fie comentate pentru alegerea facuta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.