luni, 16 martie 2015

Ce pantofi porti si ce spune asta despre tine

Imaginea pe care o avem este cea pe care o cream in tot pasul cu detalii menite sa accentueze anumite detalii sau nu. Cert este ca pana si pantofii poti fi la un moment dat de un indice despre ceea ce suntem si pentru modul in care ne prezentam.

Ce spun pantofii despre tine 


Porti pantofi colorati? Asta inseamna ca esti genul de persoana care nu tine cont de conventiile din societate, acel gen de om care efectiv nu tine cont de ceea ce ar spune unii sau altii. Ai crede ca sunt joviali insa au si ei un defect si anume se despart usor de altii deci nu se ataseaza de alti oameni in adevaratul sens al cuvantului.

Cei cu un stil anxios sunt si cei care prefera sa isi cumpere pantofi noi mai mereu. Si daca esti si cel care tine cont foarte mult de parerea celor din jur atunci ar trebui sa stii ca pantofii noi sunt cei care ajung sa fie o placere vinovata. Sau in orice caz iti vei dori mereu si mereu sa ai pantofii cat mai bine ingrijiti.

Cand tendinta este aceea de a purta pantofii fara toc si anume acei pantofi de tip balerini atunci ar trebui sa caracterizezi persoana ca fiind una amabila si zambareata. Este acel tip de om care socializeaza foarte mult, cel care are tendinta de a fi mereu placute. In cazul femeilor aceste caracteristici se traduc prin dragalasenie de ce nu.

Si nu in ultimul rand pentru cele care poarta pantofii cui se pare ca sunt persoane care se mandresc cu propriul corp, care doresc sa fie in centrul atentiei. Capricioase insa in egala masura si cele care stiu sa fie stapane pe sine femeile sunt tot mai apreciate cand opteaza pentru incaltari de acest gen.

In ce categorie esti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.