vineri, 20 martie 2015

Ce poti face cu pudra de talc

O pudra de talc este cea care te ajuta sa mentii pielea la suprafata ei uscata, fara umiditate. Este cunoscut acest truc mai ales dupa sesiuni de epilat sau de orice forma care afecteaza cat de cat pielea si aceasta are nevoie de refacere. Insa nu ai ideea ca aceeasi pudra poate fi de folos si in alte scopuri.

Desi nu este cea mai buna metoda la care sa apelezi de fiecare data trebuie sa stii ca poate actiona ca si forma rapida de a rezolva ceea ce tine de:

  • Acnee. Nu cea severa insa un cos nastrusnic care iti afecteaza tenul are mai multe sanse sa dispara daca se aplica pe zona cu pricina pudra de talc. Secretul? Trebuie sa actioneze peste noapte. Asta usuca zona si absoarbe sebumul, ceea ce face ca suprafata sa aiba mai multe sanse a se usca.
  • Te scapa de parul gras. Este valabil atat pentru femei cat si pentru barbati. Pudra se aplica pur si simplu pe suprafata parului dupa care este lasata sa actioneze. Nu trebuie insa sa uiti ca trebuie sa iti scuturi excesul de pudra din cap pentru a nu lasa urme. Secretul? Aceasta absoarbe sebumul, uleiul de la suprafata parului, cel care de altfel duce si la ingrasarea parului si face ca aspectul sa nu fie tocmai cel mai placut. 
  • Un truc in machiaj vizeaza a folosi o pudra de talc pe post de alungitor de gene. Putina pudra ce se presara inainte de mascara ajuta la efectul de alungire. Atentie insa la cantitate. 
Pudra de talc este si la indemana si usor de folosit, accesibila de asemenea. O poti avea cu tine mereu si te poate scapa si de ceva pete uracioase. Pentru ca lichidele cel mai adesea sunt greu de indepartat cand se absorb in tesaturi poti preveni asta prin aplicarea pudrei inainte de toate, stopand procesul de absorbtie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.