joi, 26 martie 2015

Top greseli pur femeiesti

A gresi e omeneste sau cel putin asa se spune cand se doreste a scapa de orice tragere la raspundere. In orice caz, femeile gresesc si ele la anumite capitole. De la machiaj si de la potrivirea ce tine de stil in anumite cadre sa spunem trebuie sa avem in vedere faptul ca exista un top al greselilor pur femeiesti.

Lipsa de demachiere. Cand te simti prea obosita pentru a mai tine cont de demachiere asta iti aduna straturi de machiaj si celule care acopera porii. Daca ai putea vedea la asa scara ti-ai da seama cat de mult iti afectezi pielea. Mai mult decat atat, se crede ca a dormi cu fata pe perna inseamna sa iti faci mai multe riduri pentru ca iti imprini si adancesti "santurile" de pe tesaturi.

Poarta tocuri. Daca asta s-ar intampla din cand in cand poate ca nu ar mai fi o problema atat de grava. Doar ca a face asta in fiecare zi inseamna sa iti afectezi, incet si sigur, fiecare deget. Se formeaza asa zisul deget ciocan, incheietura are si ea de suferit si la toate acestea se adauga si presiunea ce se exercita la nivelul picioarelor in general. Ce pot face este sa limiteze folosirea unor incaltari de acest gen.

Isi pun prea multe lucruri in  poseta. Asta inseamna sa isi incarce singure poseta si sa care acea greutate zi de zi. Asta duce de asemenea la un chin si mai cu seama la probleme ce pot sa apara la nivelul spatelui. Sa nu uitam ca este foarte important sa avem o postura buna a spatelui. Insa cand la asta se adauga si ceea ce tine de o poseta este destuld e greu sa ne pastram echilibrati si cu spatele drept.

Si la aceeasi lista se adauga si ceea ce tine de alegerea neinspirata de un sutien. De regula peste 70% dintre femei patesc asta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.