vineri, 27 martie 2015

De ce trezitul de dimineata

Suntem comozi ca si cand nimic din aceasta lume nu ar fi atat de urgent incat sa merite sa ne trezim prea devreme. Nimic nu pare atat de captivant cat sa ne face sa ne trezim dis de dimineata. Cu toate acestea se pare ca pana si studiile arata ca exista numeroase avantaje din asta.

Afla ca linistea diminetii s-ar putea sa te avantajeze mai mult decat crezi. Este un prim motiv pentru care unii se trezesc relativ devreme. Este un motiv pentru care unii isi doresc sa aiba parte de un program ce incepe inca de la prima ora a diminetii. Nu trebuie sa insemne un timp foarte indepartat de o ora comuna de trezit insa cand esti cu un pas inaintea altora ai deja parte de ceea ce inseamna avantajul de liniste dimineata.

Din aceeasi dorinta de liniste si timp suficient pentru toate dimineata este timpul favorabil pentru toate avand in vedere ca traficul nu este unul aglomerat. De cele mai multe ori suntem vizati de faptul ca distantele sunt greu de parcurs, depindem de masina si asa mai departe. Iata ca dimineata nu mai sunt chiar atat de multe probleme.

Mai mult decat atat, tine cont de asemenea de faptul ca acel grad de comoditate te face sa pierzi si anumite momente importante. Spre exemplu unii considera ca la primele ore ale diminetii ai timp sa iti organizezi agenda si mai cu seama sa raspunzi la unele emailuri. Practic incepi orele de munca mai devreme insa ai timp pentru toate.

Asadar, avand in vedere toate acestea, chiar nu se merita sa ne trezim dimineata?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.