miercuri, 1 aprilie 2015

Ce trebuie sa stii despre epilarea definitiva

Intreaba de femeile din alte generatii cum sta treaba cu ingrijirea din punct de vedere al epilatului. Raspunsurile difera in functie de ceea ce a "prins" fiecare. La vremea lor epilarea definitiva nu era o optiune, dar iata ca acum este marele avantaj al feicarei femei. Culmea, chiar si barbatii pot alege asta.

Cum este o metoda noua trebuie in primul rand sa te informezi despre asta si sa descoperi tot ce tine de modul in care se realizeaza pana cand sa alegi. Asa ca simplu si rapid poti afla despre epilare definitiva online; fiind o metoda atat de cunoscuta si raspandita exista un larg interes pentru asta si prin urmare informatiile sunt la tot pasul.

Epilarea definitiva - si pentru tine?

Desigur, marele avantaj ce tine de epilarea definitiva se refera in primul rand la timpul in care pielea este fina, fara par nedorit. Si nu tine numai pret de cateva saptamani. In plus tine si de faptul ca odata cu parul nedorit din anumite zone ale corpului ce dispare dispar si anumite probleme ale pielii, ce tin de estetica. Spre exemplu nu te mai confrunti cu fire de par sub piele si cu foliculita.

Daca te gandesti din punct de vedere al durerii afla ca poti fi si cea mai fricoasa persoana din lume. Aceasta metoda nu implica durere, ba chiar deloc. Inainte de o astfel de sesiune parul se indeparteaza insa poti apela la metoda simpla de a rade parul. Totul se desfasoara sub actiunea unui laser, cu pulsatii de lumina. Nimic dureros, nici macar comparativ de dureros cu epilarea cu ceara.

Se considera un timp benefic pentru a se incepe perioada de epilare cu laser cand nu te expui la soare asa ca cel mai adesea femeile prefera acest lucru iarna, primavara de asemenea. Cat despre eficienta unei astfel de metode depinde de la persoana la persoana in cat timp se vad si rezultatele. Asta pentru ca nivelul de pilozitate al fiecarei persoane in parte difera. Cu toate acestea este remarcabil faptul ca parul se observa ca fiind mai rar imediat dupa prima sesiune de epilare cu laser.

Nu in cele din urma cu siguranta ca te va interesa ceea ce tine de pretul unor sesiuni de asa natura. Epilarea definitiva se merita insa indiferent de pret. Desigur ca variaza avand in vedere ca numarul de sedinte este direct proportional cu pilozitatea unei persoane. Insa o astfel de investitie o faci o data!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.