luni, 6 aprilie 2015

Cum sa-ti salvezi hainele si bugetul

Hainele sunt necesare de la sezon la sezon. Apar alte si alte trenduri pe care sa le ai in vedere asa ca iti vei dori de fiecare data ceva nou. Doar ca ceea ce te incurca se refera la partea de buget. Cum faci sa salvezi din buget si totusi sa nu te limitezi in ceea ce priveste hainele pe care le ai? Iata cateva solutii:

  • Orice haina sau chiar si pantofi care au scame se rezolva usor cu o lama de ras si un aparat pe masura. Asa ca tinand cont de asta poti oricand sa reconditionezi ceea ce inseamna o haina. In final foloseste o folie speciala care sa adune toate scamele.
  • Lumanarea, un creion si fermoarele. Ce legatura au unele cu altele? Ar putea fi ceea ce iti salveaza pana la urma problema unui fermoar stricat. Se pare ca daca freci un fermoar de o lumanare sau de un creion se rezolva. Asta in cazul in care se necesita lubrifiere pentru el. De asemenea poti sa aplici presiune pe partea de capat a unui fermoar pentru ca acesta sa mearga. 
  • Cu ce scoti pata de vin de pe haine? Cu vin alb. Surprinzator sau nu se pare ca exact opusul acestui caz te ajuta sa iti salvezi o haina. De altfel primul pas pe care il faci ar trebui sa fie tocmai acela de a puen haina in apa rece pentru ca pata sa nu se infiltreze mai tare. 
  • Orice pata uleioasa se elimina cu ajutorul pudrei de talc. Aceasta ar trebui aplicata imediat pentru a absorbi toata umiditatea si astfel sa nu se imbibe in tesatura. 
  • Trucul cel mai comun este legat de oja care salveaza un dres care sta sa se rupa. Chiar daca un fir deja a inceput sa isi arate lipsa nu trebuie sa te panichezi pentru cum vei rezista intreaga seara. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.