marți, 7 aprilie 2015

E timpul sa fii in trend

Anul 2015 este un an al culorilor vii, al celebrarii vietii, al gandurilor bune si al evenimentelor placute, astfel incat este un an in care poti sa iti exptimi personalitatea in cele mai inedite moduri, de la a purta culori stridente, vestimentatie din anii "70 sau de a-ti schimba coafura cu una total inedita, incat efectul sa fie unul "wow". Din dorinta de a adopta tendintele moderne, de a fi in pas cu moda nu doar in materie de vestimentatie, ci si in materia de unghii, s-a creat oportunitatea de a economisi timp si bani prin practicarea cosmeticii unghiilor. 
Desi era un concept de mult adoptat de alte state, a ajuns sa devina si la noi o pasiune pentru unii, o afacere pentru altii sau un plus de aspect pentru ceilalti. Cele mai multe doamne si domnisoare opteaza pentru o manichiura cu gel bucurandu-se de o manichiura perfecta, frumoasa si ingrijita, fiind lipsite de grija ca acestea se vor rupe sau vor trebui pilite.
Fiind o modalitate de a obtine bani in timpul liber, manichiura cu gel a ajuns sa devina un trend foarte popular in randul femeilor, astfel incat cele mai multe opteaza pentru acest tip chiar la ele acasa sau la cele mai bune prietene. Tot ce ai nevoie ca sa pornesti o asemenea afacere la tine acasa este sa iti achizitioneti un kit de unghii cu gel care sa iti usureze munca. Daca iti doresti o clientela  multumita de munca ta si de manichiura pe care o realizezi, atunci trebuie  sa faci o investitie in achizitionarea unei lampi uv, simpla sau cu temporizator in diverse modele si culori pe care le poti gasi si pe diamondnails.ro, ideale pentru nevoile tale. Pe langa acestea, mai ai nevoie de putina pasiune pentru arta, astfel incat sa reusesti sa realizezi cele mai inedite modele pe unghiile clientelor tale.
Aspectul final al unei manichiuri perfecta consta in evidentierea celor mai noi modele de desene sau tips-uri aplicate pe unghiile doamnelor, incepand de la unghiile simple cu aplicatii, cu modele colorate, modele in degrade, cu efect sau simple, modele unghii french reinventate, modele in V sau semiluna, unghii french Ruffian, modele in dungi, stropi sau buline. De retinut este ca in aces an se poarta pe unghii modele preluate din peisajele naturii sau din desene animate, modele preluate din sarbatorile anuale, precum Craciun, Paste sau Valentine's Day care sa evidentieze calitatea ingrijirii unghiilor tale folosind produsele de la diamondnails.ro.
Un alt model care pare sa fie in voga in acest an este dat de modelul realizat in apa, care, de asemenea cu ajutorul ojelor confera un aspect inovator unghiilor tale si este foarte usor de realizat. Astfel ca nu ai nevoie decat de un pahar cu apa calduta, diferite culori de oja si un betisor sau un ac. Se incepe prin a pune picaturi de culoare in apa, se creeaza moedelul, apoi se introduce fiecare unghie in apa calda, astfel incat oja sa se prinda pe unghie, dupa care se usuca in mod normal. In doar cateva minute vei obtine o manichiura perfecta, ideala pentru evenimentele la care vei participa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.