miercuri, 22 aprilie 2015

The Wedding Ringer

"The Wedding Ringer" este filmul dedicat celor care inteleg cel mai bine cum sta treaba cu organizarea unei nunti. Asta pentru ca prezinta intr-un mod cat mai hilar povestea celor care nu au inca un cavaler de onoare.

Comedia cu pricina dureaza aproximativ 100 de minute, in regia lui Jeremy Garelick, cu actori precum Kevin Hart, Kaley Cuoco-Sweeting si Josh Gad. Concret, Doug este pe punctul de a se casatori. Parca nici lui nu ii vine sa creada ca o superbitate de femeie isi doreste sa il ia de sot. Pregatirea este in toi insa pentru ca nu este un tip prea popular Doug nu are cavaleri de onoare. 

Asa cum cere traditia, baietii din grupul mirelui nu au cum sa lipseasca. Mai are putin si ajunge la colaps asa ca primeste ajutor de unde se astepta mai putin. Cert este ca descopera o intreaga industrie in randul celor care isi inchiriaza un cavaler de onoare. Doar ca Doug are nevoie de o intreaga echipa. 

O reala provocare de a pune la punct toate detaliile pentru ca prezenta baietilor sa fie una rezonabila si perfect credibila, o adevarata placere pentru Doug de a avea prieteni se transforma intr-o experienta nebuna de tot. Abordand oarecum ideea de loser care nu are prieteni, ideea de traditie la nunti care se impune, filmul este hilar de la cap la coada. Scene incredibile fac ca pana la urma tot Doug sa isi dea seama ca asta nu e realitatea lui. Asa ca marturiseste totul la nunta si lasa balta.

Oarecum o gasca nebuna bine inchegata, Doug si ai sai falsi cavaleri de onoare ajung si in luna de miere, daca tot au fost bilete platite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.