miercuri, 13 mai 2015

Afla pasii esentiali de care trebuie sa tii cont atunci cand pleci intr-o vacanta

Esti in drum spre aeroport, pentru a pleca intr-o vacanta pe care ai planuit-o din timp si pe care o astepti de multa vreme, dar brusc iti aduci aminte ca nu ai dus gunoiul, iar cand te vei intoarce acasa, totata casa iti va mirosi urat. Sau mai rau, esti deja pe culoarul care te duce catre avion si nu iti poti aminti daca ai inchis sau nu usa de acasa. Cu tot entuziasmul de a scapa de stresul cotidian, este foarte usor sa uiti anumite lucruri simple si esentiale.

Pregatirile pentru o vacanta lunga si relaxanta necesita timp de gandire si organizare multa. Si indiferent de cat de lunga va fi calatoria, o lista cu lucruri de verificat pentru a fi lasate in ordine acasa, te poate ajuta sa te asiguri ca esti gata de plecare si gata sa te relaxezi.

In primul rand ar trebui sa aai cate o copie a documentelor neecesare: pasaport, informatii privind cartea de credit, numere de confirmare si asigurarea de sanatate. Aceste informatii vitale pot fi foarte utile atunci cand apar probleme. Fa cate o copie a acestor documentee si lasa-le unui prieten de incredere. A avea pe cineva care stie de planurile tale te poate ajuta foarte mult in cazuri de urgenta.
Inainte de a pleca in calatorie, poti sa iti planifici anumite elemente de baza pentru prima zi a vacantei. Informeaza-te despre cum vei fi primit la hotel, decarca-ti aplicatia Google Maps si cauta magazine, statii de bus sau de tren din imprejurimi. In felul acesta iti vei face prima zi una foarte lina si organizata.

Intr-o lume perfecta, e-mailul ar functiona intr-o stare de animatie suspendata in timpul vacantelor, revenirea la casuta de inbox ar putea fi o actiune mai stresanta decat o zi de luni. Dar pana cand vom ajunge la asa un stadiu, nu exista un raspuns perfect si util pentru a rezolva aceasta problema.

De asemenea, nu trebuie sa uiti sa arunci produsele alimentare din frigider care expira pana te intorci din vacanta. Cinci minute folosite pentru curatarea frigiderului e un pret mic pentru o intoarcere curata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.