miercuri, 6 mai 2015

Vara din casa ta

Sezonul schimbat aduce de aceasta data nevoia de a avea aer proaspat, fresh la tine in casa. Nu este de ajuns sa te bazezi pe geamul deschis asa ca descopera cateva modalitati prin care poti sa aduci savoarea verii in casa ta:


  1. Ai nevoie de tot mai multa lumina in casa. Nu suna urat insa ar trebui sa speli geamurile pentru un aspect impecabil, prefera sa ai draperii si perdele subtiri si prin care sa patrunda cat mai bine lumina. Desigur, cu cat preferi mai mult sa deschizi geamurile si sa nu te bazezi pe lumina artificiala cu atat mai bine. 
  2. Culorile sunt de mare impact in vietile noastre. De data aceasta conteaza sa fie vorba de culori specifice insa si cele care iti plac. Poti sa optezi pentru lenjerie de pat colorata si chiar si pentru acele elemente de decor precum pernele sau cuvertura de pat. In trend si specifice sezonului sunt rozul, violetul, verdele sau galbenul. 
  3. Parfumul care te inconjoara este si el important. Dar pastreaza-te echilibrat si nu exagera spre exemplu cu un mix de parfumuri din fiecare incapere. Este la fel de important sa faci asta ca si atunci cand folosesti un parfum pentru tine; chiar si cand este vorba de parfumuri originale Pandera trebuie sa fii echilibrat. Aromele florale ar trebui sa primeze. 
  4. Elementele de decor sunt si ele importante. Chiar si minimaliste daca sunt acestea ar trebui sa se faca distincte. Ramele foto, ceasurile de perete pot fi idei de decor pe care sa mizezi. Si nimic nu se compara parca cu posibilitatea de a face ca acestea sa aiba o tematica de sezon. 
Desigur, sunt cu mult mai multe optiuni cand vine vorba de modalitati prin care sa iti inspiri sezonul in imaginea casei. Florile proaspete sunt de regula imaginea care incanta, sunt cele care ar trebui sa le ai mereu in preajma. Sfat: alege florile in ghiveci pentru ca rezista mai mult si le poti avea alaturi de tine mai mult timp, cu posibilitate de a le amplasa in orice loc al casei de la balcon si pana la pervazul geamurilor camerelor. 

Cu totii aveam acea senzatie ca vara ne dorim sa stam cat mai mult la aer doar ca pana la urma si timpul scurt petrecut acasa ar trebui sa fie o reala placere. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.