vineri, 12 iunie 2015

Un nou test devine viral pe Facebook

De ce femeile si fetele nu se vor simti niciodata bine cu corpul lor? Nu numai ca mass-media le face pe acestea sa fie rusinate de felul in care arata, insa recent au aparut teste din ce in ce mai ciudate pe retelele de socializare care arata daca femeile ar trebuie sa se simta rusinate de modul in care arata.

Pentru a face testul, persoana trebuie sa isi treaca bratul drept in jurul taliei, prin spate, in scopul de a-si atinge buricul. Daca nu poti face acest lucru cu niciunul din brate atunci inseamna ca trebuie sa incepi sa lucrezi pentru a pierde cateva kilograme din greutatea ta.

Nu ar trebui sa faci acest lucru, doar pentru ca un nou test, care a devenit viral, iti zice sa faci acest lucru. Daca intr-adevar vrei sa slabesti, fa-o pentru ca asa simti si crezi tu, si nu mai asculta ceea ce iti zice mass-media.

Cand vei avea nevoie de aceasta abilitate? Doctorul Charlie Seltzer, spune catre Cosmopolitan, ca intregul test se concentreaza asupra grasimii din jurul taliei, iar acest lucru poate fi un risc pentru sanatate. Daca reusesti sa iti atingi buricul, cu mana trecuta pe la spate, acest lucru inseamna ca te afli intr-o forma foarte buna- declara aceasta. Cu toate acestea, nu ar trebui sa avem un sentiment fals cu privire la sanatatea noastra. Femeile ar putea avea o talie mica si care pare sanatoasa, insa anumite teste de sange ar putea sa dovedeasca ca acestea sunt la fel de nesanatoase ca un barbat care cantareste 150 de kilograme.


Totusi, speram ca aceasta noua moda sa nu devina virala in lume. Femeile fac fata cu greu aspectului pe care il au, si nu mai este nevoie de un alt test al carui scop este sa arate ca grasimea este o rusine pentru oameni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.