miercuri, 29 iulie 2015

Madalina Ghenea va juca intr-un film de comedie romantica

Madalina Ghenea, model roman, a devenit extrem de cunoscuta in intreaga lume in urma relatiei sale amorose pe care a avut-o cu Leonardo DiCaprio sau cu Gerard Butler. Ghenea a reusit sa bifeze mai multe staruri de la Hollywood, insa in ultimul timp ascensiunea profesionala a faimosului model continua sa evolueze si sa devina stire.

Frumoasa actrita si model, in varsta de 28 de ani, a reusit sa obtina un rol intr-un film de comedie produs in Statele Unite. Comedia romantica se numeste Smitten, fiind scrisa de laureatul cu Oscar- Barry Morrow. Romanca va juca alaturi de actorul celebru care a jucat in Glee- Darren Criss, care a fost recent nominalizat la premiile Emmy pentru cel mai bun cantec dintr-un show TV- Dreams Come True. Se pare ca filmarile au inceput la inceputul acestei saptamani in minunata tara a Italiei si vor dura aproximativ sase saptamani.
Inca nu se cunosc foarte multe detalii despre rolul celebrul model roman, dar aceasta va juca alaturi de actrita de origine spaniola Angela Molina- care este cunoscuta sin urma productiei lui Pedro Almodovar- Imbratisari Frante.

Se pare ca subiectul noului film romantic Smitten aduce in prim plan lumea modei si a fashion-ului. Un tanar director american care detine o casa de moda este rapit si dus de catre trei membri ai unui clan mafiot important, in Alpii Italiei.

Cine este Madalina Ghenea?


Madalina Ghenea este un personaj celebru feminin al Romaniei, in varsta de 28 de ani, debutand ca model la inceputul carierei sale, insa numai dupa cativa ani aceasta s-a dezvltat in planul actoriei. In 2011 a debutat in filmul I soliti idioti, urmand roluri in productii de amploare precum Dom Hemingway, unde joaca alaturi de Jude Law, Tinerete, Razzabastarda sau in serialul TV Borgia.

Ghenea a fost inclusa in topul AskMen.com al celor mai frumoase femei din lume, iar editorii publicatiei Vogue Italia au spus despre ea ca are sarmul mediteranean al Sofiei Loren, privirea magnetica a Angelinei Jolie si formele Annei Magnani.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.