vineri, 14 august 2015

Nu trebuie sa fii din Iasi ca sa citesti ieseanul.eu

Se fac glume, bancuri si studii despre dependenta de internet si tehnologie in zilele noastre. Adevarul este ca nu ne-am putea imagina lumea in momentul de fata fara sa fim conectati tot timpul. Nu mai exista nici o bariera in comunicare, in aflarea de informatii de orice tip, in a tine legatura cu cei dragi sau orice alt aspect.

Pentru a vedea stiri despre un anume stat al lumii nu trebuie sa fii efectiv acolo, la fel cum nu trebuie sa fii din Iasi pentru a citi ieseanul.eu; in fapt de la asta am pornit si vreau sa va dau cateva detalii despre acest blog pe care l-am descoperit si care mi se pare foarte interesant.

Numele blogului poate sa para restrictiv, dar informatiile pe care le ofera nu vizeaza un segment anume de populatie – mai specific locuitorii Iasiului. Am descoperit blogul cautand niste informatii despre beneficiile migdalelor pentru sanatate – recent mi-a recomandat cineva o cura cu migdale pentru echilibrarea dietei. Articolul de pe ieseanul.eu a fost de ajuns, nu am mai iesit de pe blog aproape o ora, pentru ca am gasit acolo articole interesante si foarte bine structurate.

Cateodata vrei sa te relaxezi si sa iti mai distragi atentia de la stresul zilnic. Chiar daca lucrezi zilnic in fata unui computer, relaxarea o gasesti tot citind, jucandu-te sau documentandu-te online. Exact la fel patim cu totii, avantajul este ca acum avem si smartphone-uri si tablete de pe care putem citi articolele preferate. Ca tot v-am spus si despre asta, ieseanul.eu are un avantaj fata de multe alte bloguri si site-uri: este realizat in varianta optimizata si pentru dispozitive mobile, astfel ca poti vedea foarte usor tot ceea ce ai nevoie fara sa trebuiasca sa derulezi pagina in toate directiile.

Ce sa va mai spun despre ieseanul.eu? Informatiile pe care le prezinta acest blog sunt din cele mai diverse, dupa cum o arata si categoriile pe care le are: curiozitati, gaming, tehnologie, stiri online, frumusete, relatii, finante si altele. Dupa cum am mai spus, nu trebuie sa fii din iasi ca sa citesti ieseanul.eu – este o sursa de informatii si divertisment ideala pentru oricine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.