marți, 15 septembrie 2015

Colectia de scaune din casa

Orice casa mobilata corespunzator si locuita are nevoie de scaune. Mici, mari, din piele sau lemn, varietatea lor nici ca mai conteaza, atat timp cat sunt alese in concordanta cu factorii practici de folosire a scaunelor. Cu alte cuvinte, nu te baza numai pe ideea de creativitate, de design ci si pe cat este de confortabil un anume tip de scaun.

Desi in aparenta nu pare sa fi avut acest scop, ajungem sa detinem o mica colectie de scaune in propria casa. Dar sunt acestea cele mai potrivite pentru tine? Fiecare scaun in parte este si o experienta pana la urma, a timpului petrecut stand pe el si a gradului de confort pe care unul sau altul o are. Iata si cateva sfaturi care sa te ajute sa ai in vedere optiunile de scaune potrivite:
  • Daca comanzi din gama de scaune bar tine cont de faptul ca exista o varietate de materiale care sa faca din respectivul scaun unul perfect integrat in cadrul ales. Nu te rezuma la ideea de clasic a scaunului din piele. 
  • Un scaun confortabil este de regula cel care are o forma ergonomica. Asadar, prefera sa eviti liniile drepte si mai degraba sa alegi un spatar curbat, un sezut pe masura. 
  • Prefera sa alegi un scaun si din gama celor de relaxare. In mod specific exista si asa ceva, ca de exemplu acel tip de scaun ce dispune de suport pentru picioare. Fiind separat insa de scaunul in sine, acesta se poate folosi in dublu scop pana la urma, cu sau fara a sa extensie. 
  • Un scaun este menit sa dureze, sa fie acel tip de investitie pe termen lung asa ca este de preferat sa se aleaga unul calitativ intrucat nu vei face o schimbare prea curand. Asadar, uita de pielea ecologica, ce se poate crapa chiar foarte usor, si alege in schimb un scaun din piele. 
  • Specific vorbind, la categoria scaunelor de bar se tine cont si de reglarea inaltimii; cel putin este de preferat sa se intample asta pentru ca dincolo de a fi folosit la bar astfel de scaune se pot integra la nevoie si ca scaune utile in orice colt de casa. 
Desi aparent este vorba de o misiune banala, pana la urma alegerea unui scaun vizeaza cat de bine te simti cu ceea ce alegi, Asa ca ar fi bine sa nu omiti aspectele calitative in functie de ceea ce te si atrage din punct de vedere vizual. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.