joi, 24 septembrie 2015

Cum sa fii mai fericit?

Cei mai multi dintre isi doresc sa schimbe ceva in viata lor- fie ca e un telefon, o haina noua sau ca isi doresc sa isi imbunatateasca calitatea vietii- exista lucruri foarte marunte care ar putea sa ne aduca mai multa satisfactie personala. Descopera ce obiceiuri trebuie sa adopti daca iti doresti sa ai parte de un stil de viata cat mai sanatos si un spirit cat mai fericit.


Motivare


In primul rand, trebuie sa te trezesti de dimineata. Chiar si celebrul proverb "cine se trezeste de dimineata departe ajunge" spune ca oamenii pot ajunge sa atinga succesul mult mai repede daca se trezesc dimineata devreme. Acesta este momentul zilei cand ai mintea limpede, astfel ca ai ocazia sa iti pui toate gandurile in ordine pentru ziua ce urmeaza si poti fi mai creativ.

Vizualizeaza succesul. Iti doresti sa iti atingi obiectivul pe care ti l-ai propus? Atunci trebuie sa gandesti in viitor si sa te vizualizezi in momentul in care ajungi la "linia de finish". Astfel de inchipuiri te stimuleaza si te face sa iti doresti sa termini ceea ce ti-ai propus. Pentru a fi fericit in viata profesionala dar si in cea personala, trebuie sa reusesti sa vizualizezi rezultatul care va apare dupa ce actiunea va avea loc.

Mananca mai sanatos. E putin cam dificil sa fii fericit daca organismul tau nu se simte foarte bine. Daca iti doresti sa incepi sa te simti bine imediat, tot ce trebuie sa faci este sa schimbi unele detalii din viata ta. Sfatul e simplu: consuma alimente cat mai naturale si mai bio, dar si mai putin procesate. De asemenea, nu uita sa consumi suficienta apa astfel incat sa ramai hidratat pentru intreaga zi- nu apela la sucuri acidulate, pentru ca acestea sunt pline de zaharuri care sunt toxice pentru sanatatea ta.
Totodata, daca iti doresti sa fii fericit si vrei sa te simti mai bine in pielea ta, atunci trebuie sa incepi sa faci cat mai multe exercitii fizice. A-ti tine corpul activ este un obicei sanatos, asa ca poti incepe cu activitati marunte pe care le poti dezvolta ulterior, pe masura ce devii mai antrenat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.